top of page

Ik ben Wahine

Blij 🥚aan de Zeeuwse kust met 101 creatieve ideeën

Je wil opvallen in een markt die voller is dan ooit. Dan mag er best een beetje pit in. Wat zeg ik, moet. Laat zien waar je écht voor staat. Maar ik weet ook hoe onzeker je je kan voelen als je voor het eerst naar buiten treedt met je merk. 

Daarom help ik ondernemers sinds 2020 met impact maken door ze online over te laten komen, zoals ze offline zijn.

 

Het mooiste wat er is if you ask me. Al die inspiratie, innovatie, connectie en passie om mooie dingen te maken, maakt mij mega gelukkig. 

Wahine HQ-24.jpg
WhatsApp Image 2022-10-18 at 12.25.28.jpeg
Wahine HQ-16_edited.jpg
DSC09844.jpg

Wat ik je zou vertellen op een speeddate

🌊 Ik ben helemaal hoteldebotel op Zeeland, maar werk graag remote;
🐔 Ik heb de vier leukste kippen ever, genaamd Johma, Kip Kardeishan, Calimero en Pino;
👉🏻 Ik typ met ease 100 woorden per minuut terwijl ik een film kijk;
🥄 Ik ben gek op champignon- en tomatensoep.

Waarom je met mij in 🌊 gaat

1 op 1 was nooit zo dichtbij

Ik wil dat jij snapt waar marketing over gaat en help je daarom graag met vrijblijvend en heel eerlijk advies. Ik scheid binnen no-time de hoofd van de bijzaken en voel goed gaan in welke richting je denkt. 

Ja is ja, nee is nee

We hebben beiden het meest aan een eerlijke samenwerking waarin we focussen op opbouwende feedback. Daarvoor is vertrouwen het sleutelwoord. 

Vak-gekkie

Ik vind m'n werk gewoonweg ontzettend tof. Leuke mensen helpen met hun passie en online ambities waarmaken? Yes, please. Ik ben als vakfreak constant bezig met trendwatching, schrijven en marketing.

Wahine HQ-23_edited.jpg

Die kust waar BLØF over zingt

Deze provincie is veel meer dan een populaire vakantiebestemming. Zeeland bruist. Zit vol innovatieve en creatieve ondernemers. Bedrijven die impact willen maken. En ook écht verandering teweeg brengen. Met het oog op duurzaamheid, vernieuwing, verjonging en een brede arbeidsmarkt. Trouwens, we hebben hier de meeste zonuren van Nederland en ik zit binnen een halfuur aan het strand. Sounds like a never ending holiday to me. 

Wahine HQ-16.jpg
Geweldige samenwerking. Kan zich heel goed verplaatsen in haar opdrachtgever en weet dit in de content qua taal en stijl goed naar buiten te brengen. Toffe ideeën, leuke tips en goede communicatie!

Dorothy van Esthedo

Wahine schrijft beeldend, wat erg prettig lezen is en direct omschrijft wat belangrijk is!

Kristel van Allyourz

bottom of page