Social media marketing

Geen tijd, zin, inspiratie: ik heb ’t allemaal al gehoord. En precies daarom ben ik er: om jou te helpen met je social media. Zo besteed jij je tijd aan waar je écht goed in bent en stap je af van het DMED-principe (Doe Maar een Dotje, wil je niet).

Van LinkedIn tot Instagram, ik help je met het schrijven, posten en beheren van je kanalen.

Tijd voor een mooie feed en de juiste huisstijl die je doelgroep écht bereikt.

Wahine Wisse

Content expert

Zij gingen je voor.

Wil je een persoonlijke prijsopgave?

Dan heb ik een supermegavet handig formulier voor je, wat direct helpt om me beter te laten begrijpen waar je naar op zoek bent. Ik kom op je aanvraag terug via de mail met een prijsopgave die precies past bij wat je zoekt. 

Dit is hoe ik te werk ga

We gaan speeddaten. En nee, dit is een date waar je niet nerveus voor hoeft te zijn. Ik heb je site namelijk allang uitgeplozen.

Weet je wat ’t is, jouw online marketing draait volledig om jou en je bedrijf. Om je online over te laten komen zoals je offline bent, moet het tussen ons wel klikken.

Zet jij alvast koffie, zorg ik voor de koekjes en de goede vragen.

Wat wil je uitstralen als bedrijf? Wat maakt jullie uniek, wie is je doelgroep en wat maakt jullie onderscheidend? Tijdens ons gesprek kom ik achter deze belangrijke informatie, die ik gebruik bij het bepalen van je strategie.

Heb je al een volledige huisstijl en beeldbank liggen, of kan je daar nog wel wat hulp in gebruiken? Ik maak passende, aansprekende templates voor de content, help je met branding en fotografie. 

Wie, wat, waar, hoe, wanneer. Het staat allemaal in de contentkalender die ik ga maken. Eén bestand dat direct overzicht geeft in wat er online komt. Je kan makkelijk feedback achterlaten in dit bestand.

Elke maand kijk ik terug naar de resultaten van afgelopen maand. Welke posts deden het goed en waar zit nog verbetering?

Je social beheer verlengt zichzelf elke maand automatisch. De eerste maand betaal je vooraf, omdat daar wat meer werk in zit. Daarna betaal je per maand achteraf een vast bedrag. Je hebt één maand opzegtermijn. Opzeggen is altijd gratis en kun je doen door te mailen, appen of bellen. Ik bevestig dan direct schriftelijk dat je het abonnement hebt opgezegd. Lekker makkelijk, geen gedoe of verborgen afspraken.

Voor dit abonnement heb ik toegang nodig tot je kanalen. Je kan erop vertrouwen dat ik die als top secret beschouw.

Waarom
je voor mij kiest?

© 2022 Wahine Marketing | hallo@wahinemarketing.nl | +31 6 81 17 88 00 | KVK-nummer 80166881 | BTW-nummer NL003401131B87