Hi! Leuk je te ontmoeten.

👋🏼 Ik ben Wahine Wisse!

Ik ben Wahine! 😁👋🏼 Ik ben er om jouw online zichtbaarheid te boosten. Dus ‘iets met social moeten’ of ‘echt goede teksten nodig’? I’m all ears.

Met mijn onderneming Wahine Marketing (2020) werken we samen aan een strategische uitwerking van jouw visie. Dat mag best met een knipoog. Want met een lach is alles leuker.


Ik ben afgestudeerd BA Communicatie en trotste ambassadeur van Dockwize. Deze inspirerende hub helpt ondernemers, startups en MKB’s de volgende stap zetten met hun innovatieve bedrijf. En da’s tof, want slimme innovatie helpt niet alleen Zeeland, maar uiteindelijk heel de wereld verder. Een beetje ambitie kan nooit kwaad.


Tot slot vind je me ook zowel voor als achter de camera, op podia als presentatrice, op netwerkbeurzen als verbinder & als absolute Nederland-in-beweging-deelnemer in de sportschool. (Ik doe m’n best.)

SEO-tekst & social media beheer voor Zeeuwse bedrijven

Omdat Zeeland véél meer te bieden heeft dan 'rust en ruimte'

In Zeeland zijn we rijk aan ondernemers. Pioniers. Innovatievelingen met pit.

En het mag best meer naar buiten gebracht worden dat Zeeland méér is dan de populaire vakantiebestemming. We zijn een provincie die bruist van het innovatieve en creatieve ondernemerschap. Ik draag de provincie een warm hart toe – evenals ondernemers als jijzelf, die bedrijven starten die het verschil maken. 

Ik help jouw bedrijf beter online zichtbaar worden, zodat ook Zeeland beter online zichtbaar is. Dus: ‘iets met social moeten’ of ‘echt goede teksten nodig’? I’m all ears. 

Met pakkende tekst, scherpe social media en een killer contentstrategie gaan we samen aan de slag.

It’s a lot. Dat doet mijn bedrijf – en nu…

Waarom klanten voor mij kiezen?

Komt 'ie.

Kijken of 't klikt?

Kom langs of ontmoet me online!

© 2022 Wahine Marketing | hallo@wahinemarketing.nl | +31 6 81 17 88 00 | KVK-nummer 80166881 | BTW-nummer NL003401131B87